Organisera dig – bli medlem

tl;dr – Bli medlem här

Ung Vänster är Vänsterpartiets ungdomsförbund. Vi är ett socialistiskt och feministiskt förbund som består av ungdomar som vill kämpa för ett bättre liv, för rättvisa och solidaritet. Ung Vänster behöver bli fler och starkare och därför vill vi ha fler medlemmar. Men att bli medlem i Ung Vänster kan också betyda mycket för den som går med. Det är något speciellt att tillsammans med andra kämpa för det man tror på, att diskutera frågor man är intresserad av med likasinnade, att utveckla sig själv och att bli en av dem som gör skillnad.

– Saxat från förbundssidan

Bor du i Blekinge och vill bli aktiv i Ung Vänster så är det lättaste att aktivera sig i någon klubb inom Blekingedistriktet. I nuläget finns det två klubbar i vårt distrikt, dessa är Karlskronaklubben och Bromölla-Sölvesborg-Olofström-klubben, vilken är en sammansättning av tre mindre klubbar på varsin ort. Söker du information för nästa möte eller vill du träffas över en fika och ställa frågor, så mailar du antingen till distriktet (blekinge@ungvanster.se) eller kontaktar klubbarna direkt. (Länk till klubbsida på bloggen finns längst upp till höger på denna sida).

Saknar du en klubb i ditt område, och har du inte möjlighet att aktivera dig i någon av de redan befintliga klubbarna – Maila distriktsstyrelsen (blekinge@ungvanster.se) och berätta läget så hjälper vi dig att starta upp en klubb på din egen ort.

Medlem i Ung Vänster kan man vara med mycket varierande grad av aktivitet. Vissa i princip bor i respektive klubblokal, medan andra mest är stödmedlemmar. Ung Vänster behöver alla medlemmar vi kan få, så känner du att du skulle vilja vara stödmedlem utan att komma på klubbmöten så ska du inte tveka en sekund, utan bli medlem här. Medlemskap tecknar du helt gratis första året du är med.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s