Välbesökt årsmöte i Karlskrona

Lördagen den 26:e januari samlades karlskronaklubbens medlemmar till årsmöte i lokalen på Drottninggatan. På klubbens årsmöte väljer man en klubbstyrelse för kommande kampår, antar en verksamhetsplan som bestämmer vad klubben under året ska arbeta med, samt antar en årsbudget. I fokus kommer asylpolitiska frågor att stå i fokus, och arbetet med vår kampanj Riv Murarna kommer vara centralt för 2013. Det är dags att vi krossar EU:s inhumana asylpolitik och ger fler en chans att stanna och ha en fristad i Sverige.

På mötet var vi hela tjugofem personer, vilket är en kraftig ökning från förra året då vi var runt närmre fem närvarande. Karlskronaklubben har växt ordentligt under bara ett år.

Till den nya styrelsen valdes tre nya kamrater in, och styrelsen ser nu ut som följer:

Ordförande: Joar Sylvan
Demi Thorsteinsson
Daisy Dehlén
Denize Mathisson
Erik Drottman

Lokaltidningarna kom förbi årsmötet för fotografering och kortare intervju med Joar Sylvan, som poängterade att medlemsökningen är en följd av att den politik vi driver faktiskt betyder något för oss ungdomar.

Ung Vänster Karlskronas nyvalda styrelse tackar samtliga närvarande för ett mycket bra årsmöte, och ser fram emot ett nytt kampår i Blekinge.

One solution, Blekinge revolution!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s